När? 26 februari, kl 9.30-10.00

Pris? Gratis!

Du får bland annat tips på:

  • Funktioner som före detta Lime Easy-kunder ÄLSKAR i Lime CRM
  • Hur du med Lime CRM arbetar direkt från mobil eller surfplatta
  • Hur de smarta standardkopplingarna mot ekonomisystem effektiviserar kundhantering (Visma Admin, Visma Business, MS Nav och Fortnox).
  • Hur vi knyter ihop försäljning och marknad med Lime CRM Newsletter

Organisatör: Daniel Markovic

Mer information om webbinariet

Har ni Lime Easy idag och funderar på vilka möjligheter det finns till att effektivisera kundhanteringen ytterligare? Då kan en uppgradering till Lime CRM mycket väl vara svaret, och anledningen till att du bara måste delta på detta webbinarium!

Under webbinariet kommer vi gå igenom värdeskapande skillnader mellan Lime CRM gentemot Lime Easy som gör att ni sparar tid och skapar förutsättningar för än mer försäljning. Vi kommer gå igenom hur ni med den förbättrade webbklienten kommer kunna ha stenkoll på era kunder direkt via mobilen eller surfplattan, samt hur ni optimerar säljtiden när ni är ute på vägarna. Ni kommer få höra hur våra standardkopplingar mot affärssystem skapar ett starkt informationsunderlag som möjliggör effektiv och professionell kundhantering, samt hur den i kombination med vårt marknadsverktyg skapar synergieffektiver som både försäljning och marknad kommer jubla över!

Detta vill du inte missa – välkomen! 😄

Och en liten sak till…

Vi kommer att skicka ut en inspelning av webinariet till alla som har registrerat sig. Så även om du inte kan vara med just den här dagen så anmäl dig och få den skickad till din e-mail i efterhand istället 🙂