När? Fredag, 4 december, kl 10.30-11.15.

Pris? Gratis!

Anmäl dig här

Välkommen till ett 45 minuters webbinarium med Isabella Elovaara och Per Björksten från Lime Intenz om hur vi kan skapa långsiktigt engagemang kopplat till CRM-systemet.

En ny CRM-implementering innebär oftast att medarbetare och chefer behöver göra saker på nya sätt och enligt en forskning från Forrester Research står rätt beteende, tydliga strategier, mål och processer för 85% av de hinder som organisationer möter vid införandet av ny CRM-programvara. Följ med på ett webbinarium där vi fokuserar på hur vi kan göra den här förändringen lite enklare och hur vi kan skapa ”bäst beteende” för våra medarbetare genom engagemang och motivation. Vårt mål är att du ska få med dig nya tankar, idéer och några handfasta tips kring ämnet.

Webbinariet riktar sig till dig som är i startgroparna med ett nytt Lime CRM men även till dig som har jobbat med ditt CRM-system i flera år och upplever att just skapa aktiva användare är en utmaning.

Och en liten sak till…

Vi kommer att skicka ut en inspelning av webbinariet till alla som har registrerat sig. Så även om du inte kan vara med just den här dagen så anmäl dig och få den skickad till din e-mail i efterhand istället 🙂