Lime CRM <3 din mailklient

Du kan nu enkelt spara din mail och kalenderbokningar till Lime CRM med endast ett knapptryck. Sjukt smidigt!

SYNKA DINA KALENDERBOKNINGAR MED LIME

När har du nästa kundmöte?

Håll din kalender uppdaterad genom att på ett kick koppla din kalenderinbjudan direkt med Lime.

En att-göra uppgift och en historik notering skapas upp per automatik, kopplat till personkortet, och du kan enkelt hålla koll på dina bokade möten.

SPARA MAIL MED ETT KNAPPTRYCK

Det plingar till i din inkorg, ett mail från en kund som du har en pågående förhandling med. Du öppnar upp Lime CRM och ska just skapa upp en ny historiknotering… STOPP! Tänk dig att du istället kan trycka på en knapp i mailklienten, och direkt därifrån skapa en ny historiknotering, koppla den till rätt person företag och affär.

Låter detta som en drömvärld i dina öron? Då vill vi berätta för dig att drömmen precis har gått i uppfyllelse! Med en koppling mellan Lime CRM och din mailklient kan du nämligen göra allt det här, och lite till! Grymt va?

MED KOPPLINGEN MED LIME CRM KAN DU:

1. Spara

När du öppnar upp ditt email i Outlook eller Gmail kan du enkelt, utan att lämna din klient, spara mailet som en historiknotering i Lime CRM. Bifogade filer? Lugn, de kan du spara som egna dokument!

2. Koppla

Vill du koppla mailet till en person, ett företag eller en affär i Lime CRM? Inga problem!

3. Skapa

Finns inte personen i Lime CRM? Det fixar du snabbt genom att helt enkelt skapa det direkt i klienten! Men det är inte bara personer du kan skapa, utan även ”att göra”-uppgifter, så att ingenting faller mellan stolarna.

Vill du komma igång med detta? Vad roligt!

Hör av dig till din kundansvarige eller kontakta vår fantastiska support så hjälper de dig, telefon: 046-270 48 00, mail: info@lime.tech.