Skicka nyhetsbrev direkt från Lime Go

Rätt budskap till rätt målgrupp

Du behöver inte krångla med massa koder och nycklar för att komma igång med ditt utskick. Klicka från menyn vidare till kampanjer och på några minuter är ditt utskick redo! Med Newsletter i Lime Go väljer du smidigt ditt urval och skapar ditt utskick med relevant innehåll för din valda målgrupp.

Välj att segmentera på t.ex. taggar bland dina favoritkunder eller varför inte höra av dig till alla dina bearbetade prospekts i Stockholm, när du ändå ska dit i nästa vecka?

Skapa en grym rubrik

Stick ut och välj en personlig rubrik till mottagaren. Vad gör dina konkurrenter? Gör tvärtom!

Personifiera dig som avsändare

Som säljare är det nu ännu enklare att göra massutskick och fortfarande vara personlig. Lägg dig själv som avsändare och bestäm till vilken e-postadress mottagaren kan svara till.

Skicka till personer som du taggat upp

Har du taggat upp personer du träffat på en mässa? Eller har du taggat upp prospekts som ”konkurrenter” och som du vill ringa om ett halvår?  Med taggar får du bättre koll på vem mottagaren är, vad för budskap du vill förmedla och vad ditt nästa steg är.

Nu kan alla bygga ett utskick!

Med utskicksfunktionaliteten är det enkelt att dra och släppa textblock, bilder, knappar och mycket annat till mallen man vill bygga. Såklart är allt helt responsivt!

Innan du vill skicka iväg utskicket kan du förhandsgranska i hur det kommer se ut i olika mobila enheter, paddor eller på dator. Du har också möjligheten att skicka testmail till dig själv eller till dina kollegor.  Ja, du får helt enkelt full koll på ditt utskick!

Sa vi ”full koll på läget”?

När du känner dig nöjd med till vilka du vill skicka till, med innehållet du har skapat och hur designen ser ut så har du som ett sista steg möjligheten att få en överblick på hela ditt utskick.

Behöver du ändra något? Inga problem. Du kan enkelt gå tillbaka i flödet och ändra rubrik, avsändare, design och allt det där andra du gjort!

Fånga dina leads med hjälp av Lime Go

Missa inga köpsignaler från din omvärld. Skicka dem direkt till Lime Go för en oslagbar översikt.

 1. En person laddar ner något från din webbplats
 2. Automatiskt skapas det upp en köpsignal i Lime Go
 3. Varje köpsignal får en hetta på sig som samlas på varje lead du får in
 4. Du får en oslagbar översikt på alla dina heta leads direkt i Lime Go
 5. Sätt igång och prospektera! 🎉

Så här ser flödet ut:

Låt oss säga att Vishal är inne på vår webbplats och letar efter ett säljverktyg. Han bestämmer sig för att testa en demo i 48 timmar. För att han ska kunna aktivera kontot behöver han fylla lite uppgifter om sig själv för att vi ska kunna kontakta honom.  Det han behöver fylla i är:

 • Förnamn
 • Efternamn
 • Företag

Klart! Han kan nu börja använda sitt testkonto.

Direkt när kontot aktiveras skickas en köpsignal in i ett affärskort i Lime Go. Här har jag möjligheten att se när konverteringen skedde, vem det är i från, från vilket företag – all den informationen vi fick när Vishal fyllde i formuläret.

Vi kan även ha fler köpsignaler på vår webbplats som te.x laddat ner en e-bok. Om Vishal hade laddat ner vår e-bok så hade även den köpsignalen samlats på affärskortet.

Varje signal som skickas in får även en ”hetta” på sig – ju fler signaler som skickas desto hetare blir ditt prospekt. Men skynda dig att ringa – ju längre tiden går desto kallare blir dina leads och de hamnar längre ner i listan. För mitt företag betyder aktivering av testkonto att det är ett superhett lead och därför kommer jag börja bearbeta mitt prospekt omgående!

Mer info?

Läs mer på vår FAQ om signaler i Lime Go ›

Vad krävs?

 • Trigger och actions
 • Pytteliten kodsnutt
 • Zapier