Allt du behöver för Lime Easy

Här hittar du snabba kontaktvägar, självstudier och mycket annat!

Fjärrhjälp
Klicka här

Ladda upp
Klicka här

Skapa & se ärenden
Klicka här

Skapa inlogg

Lime Easy och GDPR – hur funkar det?

Klicka här för att läsa mer om GDPR och Lime Easy

Smarta tillbehör

Förenkla vardagen ännu mer med våra smarta tillbehör. Och det här är bara några. Kontakta oss så berättar vi mer!

Visma Administration

Kopplingen till Visma Administration minskar dubbelarbetet enormt. Du skickar över företaget till Visma med ett klick när de blivit kund. Offerter, ordrar och fakturor skapas och blir sökbara direkt i Lime Easy. Uppdateras infon på ett ställe – uppdateras det automatiskt på båda. Enkelt och effektivt!

Sverige Bygger

Via Sverige Bygger får ni full koll på pågående och planerade byggprojekt, byggföretag, anbud och upphandlingar i Sverige. De som är intressanta överförs som projekt till Lime. Med projektet i Lime kan ni starta en målmedveten och strukturerad försäljningsinsats mot projektet.

Skype

Ring från Lime Easy med Skype. Ett litet klick och telefonen kopplar. Ett billigt och effektivt sätt att ringa massor med samtal. Du kan ladda hem kopplingen helt själv här. Bra att veta: – Kopplingen är gratis och ingen konsultation behövs. – Du behöver såklart Skype för att det ska fungera!

OnebyOne

Sluta upp med dubbelarbetet! Istället för att knappa in alla företag och personer du träffar kan du enkelt läsa in dem direkt från Bisnodes näringslivsregister. Du får med dig all information du behöver, från kontaktuppgifter och beslutsfattare till organisationsnummer och antalet anställda. På ett klick!

Byggfakta

Med en koppling till Byggfakta har ni tillgång till alla pågående och planerade byggprojekt, byggföretag, anbud och upphandlingar i Sverige och kan läsa in dem direkt till Lime. När ni väl har dem samlade är det bara att sätta igång och offerera projekt. Kör hårt!

Auto Import

Importmodulen för Lime Easy är magisk. Med den kan du importera allt möjligt genom textfiler. Man schemalägger inläsningen med Windows Schemaläggare och *poff* så sker allt automatiskt. Vad kan man importera då? Allt som går att få i textfiler. Kanske data från ert ekonomisystem eller info från er hemsida? Upp till dig!

Webbinarier
Klicka här

Utbildningar
Klicka här

Videos
Klicka här