När? 10 september, kl 9.30-10.00

Pris? Gratis!

Anmäl dig här

Du får bland annat tips på:

  • Vad ett CRM-system är för något och vad vårt kommunpaket består av.
  • Hur Lime CRM kan effektivisera ditt arbeta på näringslivskontoret/den kommunala turistbyrån
  • Varför kommunpaketet från Lime är en smart boost för hela kommunkontoret.

Organisatörer: Anton Tholén & Kristin Dybvig

Mer information om webbinariet

Arbetar du i en kommun, med näringslivsfrågor och/eller destinationsutveckling?  Vill du spara tid i vardagen? Få bättre koll på alla som du dagligen har kontakt med och på alla de näringslivs-/turismfrämjande aktiviteter som du genomför varje månad? Då är det här ett webbinarium för dig!

Under webbinariet kommer vi berätta om vårt kommunpaket och ge konkreta exempel på hur Lime CRM används av andra näringslivskontor/turistbyråer. Några smakprov:

  • Importera automatiskt information från UC till Lime CRM och få en uppdaterad databas med ALLA kommunens arbetsställen och turismverksamheter.
  • Hur stor andel av företagen i kommunen har 50-99 anställda? Hur många verksamheter har en omsättning över 10 miljoner? Ta snabbt fram statistiken som du behöver med den detaljrika filtreringen i Lime CRM.
  • Effektivisera välkomstmejl, nyhetsbrev och evenemangsinbjudningar med hjälp av Outlook-mallar och smarta kampanjer i Lime CRM.
  • Hur många möten hade du förra månaden? Vilka evenemang genomfördes förra året? I Lime CRM får du ordning och reda på aktiviteterna, givetvis med smidig rapportering så att du kan visa kollegor och chefer vilka insatser som görs.

Och en liten sak till…

Vi kommer att skicka ut en inspelning av webinariet till alla som har registrerat sig. Så även om du inte kan vara med just den här dagen så anmäl dig och få den skickad till din e-mail i efterhand istället 🙂