Webbinarier2019-03-18T10:17:52+00:00

Webbinarier

Det är här det händer!

Lime CRM ERP Connector

Datum kommer inom kort 9.30 - 10.00 Få stenkoll på vår Lime CRM ERP-connector och få en 360 graders vy över kunderna.

Vad kommer efter Lime Easy?

Inspelning, 30 min
Har ni Lime Easy idag och funderar på vilka möjligheter det finns till att effektivisera kundhanteringen ytterligare? Då kan en uppgradering till Lime CRM mycket väl vara svaret, och anledningen till att du bara måste delta på detta webbinarium!

Utskicksfunktionalitet i Lime Go

Torsdagen den 25 april, 9.30 - 10.00 Vi går under denna halvtimme igenom den senaste utskicksfunktionaliteten i Lime Go. Du kan förvänta dig massa grymma nyheter och vi går bland annat igenom:

Tips & Trix i Lime Go

Onsdagar & fredagar, året om
Kl 9.30 - 10.00
Att använda Lime Go ska vara lika rutinmässigt som att borsta tänderna på morgonen. Detta webbinarium är till för dig som är nyfiken på hur du kan jobba smartare i Lime Go med hjälp av enkla små knep!

Så skapar du utskick med Lime Go

Tisdagar & torsdagar, året om
Kl 9.30 - 10.00
Det här webbinariet är en fortsättning för dig som börjar få lite mer kött på benen i Lime Go. Jag kommer gå igenom hur du snabbt och smidigt kan skicka te.x nyhetsbrev till dina kunder.

Lime Go som ditt CRM-system

Inspelning
Tid, 30 min
Långsiktiga relationer börjar med nöjdare kunder. Det får du genom att ha koll på vad du sagt, gjort och lovat till alla. Därför har vi skapat ett enkelt CRM-verktyg som ger dig ordning och reda. Och nöjdare kunder.

Effektivisera vardagen med smarta tilläggsfunktioner i Lime Go

Tisdagen den 7 maj
Kl 9.30 - 10.00
Vet du om att det finns massa smarta och grymma tilläggsfunktioner med Lime Go? Bland annat integration med affärssytem, kreditupplysning och snaplead. Dessa är några av de vi kommer gå igenom under detta webbinarium.

Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!